Mancera

Musky Garden

Musky Garden is een bloemige en sterke fruitige geur speciaal voor vrouwen. Deze geur roept de emoties op van een mooie zomerherinnering. Een prachtige fruitige tuin met een groene en muskusachtige tonen. Deze sensuele geur maakt vrouwen onweerstaanbaar, het is prachtig gemengd en erg toegankelijk.

Voeg toe aan kalender
Product kopen

140,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Mancera Musky Garden

MANCERA Musky Garden kopen?

Musky Garden van MANCERA is een bloemige en een sterke fruitige eau de parfum voor vrouwen. MANCERA Musky Garden werd uitgebracht in 2017. Een prachtige fruitige tuin met een groene en muskusachtige tonen. Deze geur roept de emoties op van een mooie zomerherinnering. Deze sensuele geur maakt vrouwen onweerstaanbaar, het is prachtig gemengd en erg toegankelijk.  

  • Topnoten: citrusvruchten, cranberry en witte perzik
  • Hartnoten: iris, Bulgaarse roos, Indische jasmijn en patchouli
  • Basisnoten: witte musk, bramen, framboos en amber

MANCERA Musky Garden parfum later bestellen?

Via onze webshop kunt u de gekozen MANCERA Musky Garden parfum of andere niche parfums met een handige functie op onze website bewaren: de wenslijst. De wenslijst is te vinden bij het openen van het menu op de website. Dit is een praktische functie om snel de gekozen niche parfums terug te vinden na het maken van een persoonlijk  account op de website.

Hulp nodig bij het kopen van MANCERA Musky Garden parfum?

Wilt u MANCERA Musky Garden parfum kopen of heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag. Op de pagina van de veelgestelde vragen kunt u al veel antwoorden en mogelijk staat uw vraag hier al genoteerd. Wij staan klaar om u overige vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00 – 22:00)

Ontdek iedere maand een nieuwe geur met onze parfum abonnement! 

Voor € 22,- per maand ontvang je een 8ml travelcase parfum. Met 4 sprays per dag is dit genoeg voor een hele maand. Wij bezorgen de door jouw gekozen niche parfum iedere maand gratis aan huis met PostNL. Je kunt onze service maandelijks stoppen of pauzeren.

 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection