Mancera

Lemon Line

“When life gives you lemons” . Lemon Line heeft een aromatische citrusgeur voor dames en heren. Met een opening van zoete citrusachtige citroensnoepjes, droogt de geur op tot kalmerende poederachtige amber. Hiermee bewijst Lemon Line dat eenvoud ongelooflijk sexy kan zijn.

Geurnoten
Voeg toe aan kalender
Product kopen

100,00150,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Mancera Lemon Line

Mancera  Lemon Line kopen?

De Lemon Line van MANCERA heeft een aromatische citrusgeur voor dames en heren. MANCERA Lemon Line werd gelanceerd in 2014. Deze prachtige geur bestaat uit citrus, lavendel en eikenmos. Met een opening van zoete citrusachtige snoepjes, droogt de geur op tot kalmerende poederachtige amber. Hiermee bewijst Lemon Line dat eenvoud ongelooflijk sexy kan zijn. 

  • Topnoten: citroen en sinaasappel
  • Hartnoten: amber en witte bloemen
  • Basisnoten: witte musk

Over MANCERA parfum

Het succesvolle parfum merk MANCERA werd opgericht in 2008 door één van de bekendste parfum distributiebedrijven in de Golfstaten, AL ATHAR. De parfumeurs van Montale Paris hebben een grote rol gespeeld bij het oprichten van dit merk. De reden voor de gekozen naam MANCERA is omdat het op wereldwijde schaal goed in het gehoor ligt. Mancera parfums zijn exclusief verkrijgbaar bij de webshop van Riklis Karto of bij onze fysieke winkel. Ontdek ze allemaal!

MANCERA Lemon Line voor mannen en vrouwen

Onze MANCERA niche parfums zijn geuren die voor zowel mannen en vrouwen bedoeld zijn. De tijd van zware houtachtige parfums voor mannen en zoete bloemen parfums voor vrouwen is voorbij. Mix en match erop los want tegenwoordig wordt daar steeds minder onderscheid in gemaakt,  want MANCERA heeft een prachtige collectie van uniseks parfums. Probeer als man dus gerust een zoete geur en kies als vrouw eens voor een zware lederachtige geur. 

Hulp nodig bij het kopen van MANCERA Lemon Line parfum?

Wilt u graag MANCERA LEMON Line parfum kopen of heeft u hulp nodig bij het maken van een andere keuze? via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag. Op de pagina van de veelgestelde vragen kunt u al veel antwoorden en mogelijk staat uw vraag hier al genoteerd. Wij staan klaar om u overige vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00 – 22:00)

 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection