Mancera

Black Intensitive Aoud

Black Intensitive is een oriëntaalse houtachtige geur voor dames en heren. Rijke saffraan, oudh en rozen in een houtachtige dans met een aanhoudende intensiteit. Met deze prachtige parfum vol pit, maak je vrijwel direct indruk op de omgeving.

Voeg toe aan kalender
Product kopen

80,00130,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Mancera Black Intensitive Aoud

Mancera Black Intensitive Aoud kopen?

Black Intensitive Aoud van MANCERA is een oriëntaalse houtachtige geur voor dames en heren. MANCERA Black Intensitive Aoud werd gelanceerd in 2008. De parfumeur achter dit parfum is Pierre Montale. Rijke saffraan, oudh en rozen in een houtachtige dans met een aanhoudende intensiteit. Met deze prachtige parfum vol pit, maak je vrijwel direct indruk op de omgeving.  

  • Topnoten: perzik, kruidnagel en Spaanse peper
  • Hartnoten: roos, Saffraan, viooltje, jasmijn en suiker
  • Basisnoten: agarhout, Oost Indische balsem, ceder en Sandelhout

MANCERA  Black Intensitive Aoud cadeau geven!

MANCERA parfums flacons zijn een ware lust voor het oog en de trendy Art Deco fles die eruit zien als een zwaar kristal is op maat gemaakt door de fabrikant Luigi Bormioli, wiens stijl en kunstwerken een lange geschiedenis hebben die teruggaat tot aan de Renaissance. Ontzettend leuk cadeau om te geven! Het zijn uniseks parfums, dus perfect voor hem en haar! 

Probeer iedere maand een nieuwe geur met onze parfum abonnement! 

Voor € 22,- per maand ontvang je 8ml parfum in een speciale reisflacon. Met 4 sprays per dag is dat genoeg voor een hele maand. Wij bezorgen de door jouw gekozen niche parfum iedere maand gratis aan huis met PostNL. Je kunt het abonnement maandelijks stoppen of pauzeren.

Hulp nodig bij uw keuze voor het kopen van  Black Intensitive Aoud ?

Wilt u graag MANCERA  Black Intensitive Aoud parfum kopen en heeft of heeft u hulp nodig bij het maken van een andere keuze? via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00 – 22:00)

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection