Mancera

Black Prestigium

Black Prestigium bevat een leerachtige geur voor dames en heren. Black Prestigium is een combinatie van een houtachtige geur van chypre gemengd met intens bloemig leer.

Voeg toe aan kalender
Product kopen

100,00160,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Mancera Black Prestigium

MANCERA Black Prestigium kopen? 

Black Prestigium van MANCERA is een leerachtige geur voor dames en heren. MANCERA Black Prestigium werd uitgebracht in 2015. De Parfumeur achter dit parfum is Pierre Montale. Black Prestigium is een combinatie van een houtachtige geur van chypre gemengd met intens bloemige leer en heeft de zelfverzekerde verfijning en stijlvolle aanwezigheid van een ouderwetse royal. 

  • Topnoten: bergamot, orris wortel, patchoulli
  • Hartnoten: roos, viooltje, hout en agarhout
  • Basisnoten: amber, leer en witte musk

Waarom Mancera Parfum kopen bij Riklis Karto? 

MANCERA Black Prestigium parfum bevat alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit! Wij hanteren een snelle verzending én dat ook helemaal gratis vanaf 100 euro! Mocht u langs willen komen in onze fysieke winkel, dan kan dat natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd in Groningen, Herestraat 89 – 9711 LD. 

Ontdek iedere maand een nieuwe geur met onze parfum abonnement!

Voor € 22,- per maand ontvang je een travel 8ml parfum. Dit is genoeg voor een hele maand. Wij bezorgen de door jouw gekozen niche parfum iedere maand gratis aan huis met PostNL. Je kunt onze service maandelijks stoppen of pauzeren.

Hulp nodig bij uw keuze bij het kopen van Mancera Parfum?

Wilt u graag MANCERA Black Prestigium parfum kopen en heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag. Op de pagina van de veelgestelde vragen kunt u al veel antwoorden en mogelijk staat uw vraag hier al genoteerd. Wij staan klaar om u overige vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00 – 22:00)

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection