Mancera

Aoud Café

Aoud Café, een gastronomisch genot! Dit is een amber vanille geur voor dames en heren. Sprankelende bergamot is omhuld met fruitige tonen van perzik en mysterieuze zwarte bes. Koffieliefhebbers, verheug je – Aoud Café is de real deal! 

Geurnoten
Voeg toe aan kalender
Product kopen

100,00140,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Mancera Aoud Café

 Aoud Café van Mancera kopen?

Aoud Café van Mancera is een amber geur voor dames en heren. Aoud Café werd uitgebracht in 2013. De Parfumeur achter dit parfum is Pierre Montale.

  • Topnoten: zwarte bes, bergamot en perzik
  • Hartnoten: koffie, amber en bloemige noten
  • Basisnoten: houterige noten, snoepnoten en witte musk.

Over MANCERA parfum

Het succesvolle parfum merk Mancera werd opgericht in 2008 door één van de bekendste parfum distributiebedrijven in de Golfstaten, AL ATHAR. De parfumeurs van Montale Paris hebben een grote rol gespeeld bij het oprichten van dit merk. De reden voor de gekozen naam MANCERA is omdat het op wereldwijde schaal goed in het gehoor ligt. Mancera parfums zijn exclusief verkrijgbaar bij de webshop van Riklis Karto of bij onze fysieke winkel. Ontdek ze allemaal! 

MANCERA Aoud Café voor mannen en vrouwen

Onze MANCERA parfums zijn geuren die voor zowel mannen en vrouwen bedoeld zijn. De tijd van zware houtachtige parfums voor mannen en zoete bloemen parfums voor vrouwen is voorbij. Mix en match erop los want tegenwoordig wordt daar steeds minder onderscheid in gemaakt,  want Mancera heeft een prachtige collectie van uniseks parfums. Probeer als man dus gerust een zoete geur en kies als vrouw eens voor een kruidige herengeur.

Hulp nodig bij uw keuze voor het kopen van MANCERA Aoud Café Parfum?

Wilt u graag MANCERA parfum kopen of heeft u hulp nodig bij het maken van een andere keuze? via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag. Op de pagina van de veelgestelde vragen kunt u al veel antwoorden en mogelijk staat uw vraag hier al genoteerd. Wij staan klaar om u overige vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00 – 22:00)

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection