Mancera

Roses Vanille

Zoet genoeg om je te vangen, rijk genoeg om je te behouden en complex genoeg om je te verleiden. Roses Vanille is een absolute topper en één van de meest sexy bloemen gourmands die je ooit hebt geroken.

Geurnoten
Topnoten
Hartnoten

95,00145,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Mancera Roses Vanille

MANCERA Roses Vanille kopen?

Roses Vanille van MANCERA is een oriëntaalse vanille eau de parfum voor vrouwen. MANCERA Roses Vanille werd gelanceerd in 2011. De Parfumeur achter dit parfum is Pierre Montale. Zoet genoeg om je te vangen, rijk genoeg om je te houden en complex genoeg om je te verleiden. Roses Vanille is een absolute topper en een van de meest sexy bloemen gourmands die je ooit hebt geroken.

  • Topnoten: citroen uit Calabrië
  • Hartnoten: Turkse honing en roos
  • Basisnoten: vanille, ceder en witte muskus

Over Mancera parfum

Het succesvolle parfummerk Mancera werd opgericht in 2008 door één van de bekendste parfum distributiebedrijven in de Golfstaten: AL ATHAR. De parfumeurs van Montale Paris hebben een grote rol gespeeld bij het oprichten van dit merk. Ze kozen voor de naam Mancera, omdat de klanken van dit woord op wereldwijde schaal goed in het gehoor liggen. Mancera parfums zijn exclusief verkrijgbaar bij de webshop van Riklis Karto of bij onze fysieke winkel. Ontdek ze allemaal!

Hulp nodig bij het kopen van Mancera Roses Vanille?

Wil je graag Mancera parfum kopen en heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als je vragen hebt over ons assortiment, horen we dat graag. Op de pagina met veelgestelde vragen staan al veel antwoorden, mogelijk staat jouw vraag hier al tussen. Wij staan in ieder geval klaar om al je andere vragen te beantwoorden! Via de e-mail: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9.00 – 22.00).

Manceraparfum cadeau geven

Mancera parfumflacons zijn een ware lust voor het oog. De trendy art-deco fles lijkt op een zwaar kristal. De fles is op maat gemaakt door de fabrikant Luigi Bormioli, wiens stijl en kunst een lange geschiedenis hebben die teruggaat tot aan de Renaissance. Ontzettend leuk cadeau om te geven! Mancera parfums zijn uniseks, dus perfect voor hem en haar.