Mancera

Musky Garden

Musky Garden is een bloemige en sterke fruitige geur speciaal voor vrouwen. Deze geur roept de emoties op van een mooie zomerherinnering. Een prachtige fruitige tuin met een groene en muskusachtige tonen. Deze sensuele geur maakt vrouwen je onweerstaanbaar.

150,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Mancera Musky Garden

Mancera Musky Garden kopen?

Musky Garden van Mancera is een bloemige en een sterke fruitige eau de parfum voor vrouwen. Mancera Musky Garden werd uitgebracht in 2017. Een prachtige fruitige tuin met een groene en muskusachtige tonen. Deze geur roept de emoties op van een mooie zomerherinnering. Deze sensuele geur maakt je onweerstaanbaar, het is prachtig gemengd en erg toegankelijk.  

  • Topnoten: citrusvruchten, cranberry en witte perzik
  • Hartnoten: iris, Bulgaarse roos, Indische jasmijn en patchouli
  • Basisnoten: witte musk, bramen, framboos en amber

Mancera: een uniek ontwerp

De fles van Mancera Musky Garden is – net als alle Mancera-flessen – een ware lust voor het oog. De trendy art-deco fles ziet eruit als een zwaar kristal en is op maat gemaakt door de fabrikant Luigi Bormioli, wiens stijl en kunstwerken een lange geschiedenis hebben die teruggaat tot aan de Renaissance.

Over Mancera parfum

Het succesvolle parfummerk Mancera werd opgericht in 2008 door één van de bekendste parfum distributiebedrijven in de Golfstaten: AL ATHAR. De parfumeurs van Montale Paris hebben een grote rol gespeeld bij het oprichten van dit merk. Ze kozen voor de naam Mancera, omdat de klanken van dit woord op wereldwijde schaal goed in het gehoor liggen. Mancera parfums zijn exclusief verkrijgbaar bij de webshop van Riklis Karto of bij onze fysieke winkel. Ontdek ze allemaal!

Probeer Mancera Musky Garden met ons parfumabonnement

Weet je nog niet welke parfum het best bij jou past? Met ons parfumabonnement kun je al onze niche geuren proberen. Sluit een abonnement af voor 22,- en er ligt elke maand een flacon met 8 ml nieuwe parfum op je deurmat. De verzending is gratis. Scroll door de niche parfums in onze webshop en zet de geur die jij graag wil proberen in je kalender. Of laat je verrassen: als je niks invult in je kalender, dan krijg je de onze parfum van de maand. Je kunt je abonnement op elk moment stoppen of op pauze zetten.