Mancera

Coco Vanille

Kokos en vanille vormen de basis voor deze geur en worden aangevuld door sappige perzik en tropische bloemen. Je ruikt de crèmeachtige geur van Tahitiaanse gardenia, luxueuze jasmijn en zoete ylang-ylang. Witte musk en houtachtige tonen zorgen voor een sensuele finish die de hele dag blijft duren.

Geurfamilies

95,00145,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Mancera Coco Vanille

Mancera Coco Vanille kopen?

Coco Vanille van Mancera is een zoete tropische geur voor dames en heren. Kokos en vanille vormen de basis voor deze geur en worden aangevuld door sappige perzik en tropische bloemen. Je ruikt de crèmeachtige geur van Tahitiaanse gardenia, luxueuze jasmijn en zoete ylang-ylang. Witte musk en houtachtige tonen zorgen voor een sensuele finish die de hele dag blijft duren. De parfumeur achter dit parfum is Pierre Montale.

  • Topnoten: kokos en perzik
  • Hartnoten: ylang-ylang, jasmijn, tiaré Tahiti
  • Basisnoten: witte muskus, hout, vanille

Over Mancera parfum

Het succesvolle parfum merk Mancera werd opgericht in 2008 door één van de bekendste parfum distributiebedrijven in de Golfstaten: AL ATHAR. De parfumeurs van Montale Paris hebben een grote rol gespeeld bij het oprichten van dit merk. Ze kozen voor de naam Mancera, omdat de klanken van dit woord op wereldwijde schaal goed in het gehoor liggen. Mancera parfums zijn exclusief verkrijgbaar bij de webshop van Riklis Karto of bij onze fysieke winkel. Ontdek ze allemaal!

Mancera Coco Vanille parfum voor mannen en vrouwen

Onze Mancera parfums zijn geuren die voor zowel mannen en vrouwen bedoeld zijn. De tijd van zware houtachtige parfums voor mannen en zoete bloemen parfums voor vrouwen is voorbij. Mix en match erop los. Tegenwoordig wordt er steeds minder onderscheid in gemaakt: Mancera heeft een prachtige collectie van uniseks parfums. Probeer als man dus gerust een zoete geur en kies als vrouw eens voor een houtachtige geur!

Hulp nodig bij je keuze?

Wil je graag Mancera parfum kopen en heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als je vragen hebt over ons assortiment, horen we dat graag. Op de pagina met veelgestelde vragen staan al veel antwoorden, mogelijk staat jouw vraag hier al tussen. Wij staan in ieder geval klaar om al je andere vragen te beantwoorden! Via de e-mail: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9.00 – 22.00).