Laurent Mazzone

Sensual & Decadent

Selection

Een echte Aphrodite! Sensual & Decadent is een oriëntaals bloemige geur voor dames en heren. Een geur die verder gaat dan het zoeken naar conventies, de belichaming van alle luxe en glamour met een vleugje moderne sensualiteit.

Geurnoten

395,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Laurent Mazzone Sensual & Decadent

Laurent Mazzone – Sensual & Decadent –  Extrait de Parfum

Sensual & Decadent van Laurent Mazzone Parfums is een Oriëntaals bloemige geur voor dames en heren. Dit parfum is een Aphrodite! Een geur die verder gaat dan het zoeken naar conventies, de belichaming van alle luxe en glamour met een vleugje moderne sensualiteit. 

  • Topnoten: Rabarber en Ylang-Ylang. 
  • Hartnoten: Heliotroop en Labdanum
  • Basisnoten: Agarhout, Vanille en Benzoine.

Sensual & Decadent extrait de parfum van Laurent Mazzone

Alle parfums van Laurent Mazzone die wij verkopen zijn extraits de parfum. Dit zijn de meeste krachtige geuren, omdat hier de hoogste concentratie geurstoffen in zit. In een extrait de parfum zit 15-40%, terwijl in een eau de cologne maar 2-3% concentratie zit. Extrait de parfum blijf je het langst ruiken. Daardoor is het duurder, maar heb je er ook minder van nodig. De geur zelf is vaak ook voller, omdat dit een puurdere vorm is van de geur. Als je een echte liefhebber bent, kun je niet zonder een extrait de parfum!

Het Laurent Mazzone flesje

Het stijlvolle design van het Laurent Mazzone flesje is gemaakt door Mazzone zelf. Toen hij een keer op reis was in New York, zat hij op een nacht buiten onder de sterrenhemel en keek hij naar de gebouwen. De strakke lijnen van de New Yorkse architectuur inspireerde Laurent Mazzone, en daaruit kwam het ontwerp voor de unieke vorm van de Laurent Mazzone parfumflessen.

Laurent Mazzone kopen bij Riklis Karto

Bij Riklis Karto Niche Parfums hebben we een mooi assortiment aan parfums van Laurent Mazzone. In onze webshop kun je ze allemaal bekijken. Bestel je een fles? We verzenden gratis bij bestellingen vanaf 100,-. Dat betekent dat je bij Laurent Mazzone geuren altijd gratis bezorging hebt.

Sensual & Decadent eerst proberen?

Ben je benieuwd of Sensual & Decadentbij jou past? Probeer dan eerst een geur met ons parfum abonnement. Voor 22,- per maand krijg je elke maand een travelspray van 8 ml thuisgestuurd. Dat is precies genoeg voor een maand. Je kunt parfums die je graag wilt testen, makkelijk toevoegen aan je parfumkalender.