Laurent Mazzone

Radikal Water Lily

Selection

Radikal Water Lily is een bloemige geur voor dames en heren. De frisse zoetheid van een vers bloemenboeket die onlangs geplukt zijn. Een unieke mix van westerse jasmijnblaadjes bekrachtigd met de fresia roos, sandelhout en citroenschil. Mooi en onschuldig.

Geurnoten
Voor dit selection product betaal je éénmalig €8 extra in je abonnement
Voeg toe aan kalender
Product kopen

220,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Laurent Mazzone Radikal Water Lily

Laurent Mazzone – Radikal Water Lily –  Extrait de Parfum kopen?

Radikal Water Lily van Laurent Mazzone  is een bloemige geur voor dames en heren. Een unieke mix van westerse jasmijnblaadjes. Met de rauwe kracht van de fresia roos, sandelhout en citroenschil. Mooi en onschuldig. 

  • Topnoten: Citroen, Cassis, Fresia
  • Hartnoten: Pioenroos, Cyclamen en Jasmijn
  • Basisnoten: Amber en Sandelhou

Het ontstaan van Laurent Mazzone

Toen de Italiaanse Laurent Mazzone 12 jaar was, had de wereld van de parfums hem al in zijn greep. Zijn liefde voor nieuwe geuren kwam samen met zijn liefde voor muziek en mode toen hij dj werd in Saint-Tropez. Later opende Mazzone zijn eerste confectiewinkel in Grenoble, waar hij ook zijn eerste 3 geuren verkocht. Die hebben onmiddellijk succes bij zijn klanten. Mazzone besluit daarom zijn eigen lijn parfums op te zetten. In 2000 opent hij zijn parfumerie, die hij zelf omschrijft als een workshop voor de zintuigen.

Het Laurent Mazzone flesje

Het stijlvolle design van het Laurent Mazzone flesje is gemaakt door Mazzone zelf. Toen hij een keer op reis was in New York, zat hij op een nacht buiten onder de sterrenhemel en keek hij naar de gebouwen. De strakke lijnen van de New Yorkse architectuur inspireerde Laurent Mazzone, en daaruit kwam het ontwerp voor de unieke vorm van de Laurent Mazzone parfumflessen.

Radikal Water Lily kopen bij Riklis Karto

Bij Riklis Karto Niche Parfums hebben we een mooi assortiment aan parfums van Laurent Mazzone. In onze webshop kun je ze allemaal bekijken. Bestel je een fles? We verzenden gratis bij bestellingen vanaf 100,-. Dat betekent dat je bij Laurent Mazzone geuren altijd gratis bezorging hebt.

Heb je vragen over Radikal Water Lily van Laurent Mazzone?

We helpen je graag als je vragen hebt over onze parfums. Misschien staat jouw vraag tussen onze veelgestelde vragen. Kun je het antwoord daar niet vinden? Dan kun je ons ook een appje sturen op 0625224689. Je kunt ons elke werkdag bereiken tussen 9.00 en 22.00. Of stuur een mailtje naar info@rikliskarto.com.

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection