Histoires de Parfums

This is Not A Blue Bottle 1.5

This is Not A Blue Bottle 1.5 is een bloemige aldehyde geur voor dames en heren. Solar Ozonic-kracht ontmoet de subtiele transparantie van de aldehyde-aantrekkingskracht om een ​​frisse mineraliteit te bereiken.

Voeg toe aan kalender
Product kopen

105,00165,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Histoires de Parfums This is Not A Blue Bottle 1.5

Histoires de Parfums THIS IS NOT A BLUE BOTTLE  1.5 kopen?

This is Not A Blue Bottle 1.5 van Histoires de Parfums is een bloemige aldehyde geur voor dames en heren. 1.5 werd gelanceerd in 2018. Dit is een parfum dat uitsluitend is samengesteld uit synthetische moleculen en is geïnspireerd op het universele principe van Yang. Solar Ozonic-kracht ontmoet de subtiele transparantie van de aldehyde-aantrekkingskracht om een ​​frisse mineraliteit te bereiken. Dit is een goede keuze voor de warme zomerdagen. 

  • Topnoten: Ozonische noten, Aldehyden en Citrusvruchten
  • Hartnoot: Bloemige Noten
  • Basisnoten: Ambroxan, Muskus en Minerale noten

Ontstaan Histoires de Parfums

De parfumeur achter het merk Histoires de Parfums is de Franse Gérald Ghislain. Hij heeft zijn verhalen en historie tot leven gebracht in zijn bijzondere parfums, met deze inspiratie is Histoire de Parfum tot stand gekomen. Een geurige bibliotheek die vertelt over beroemde personages, grondstoffen en mythische jaren. In zijn collectie komen de historische personen uit de 18de en 19de eeuw aan het licht.

Waarom Histoires de Parfum 1.5 kopen bij www.rikliskarto.com?

Histoires de Parfum THIS IS NOT A BLUE BOTTLE 1.5 kopen? Bij ons ben je op het juiste adres! We bieden naast de parfums van Histoires de parfums een breed assortiment aan verschillende niche parfums. Wij hebben als streven jouw kennis te laten met de prachtige wereld van niche parfum, onze parfums zijn authentiek en komen van de officiële dealer.

Histoires de Parfum online bestellen?

In onze webshop vindt u de collectie van Histoires de Parfums. Bij een bestelling vanaf €100,- zijn de verzendkosten gratis. Wij zullen uiteraard ons best doen om het artikel de volgende werkdag bij u thuis te bezorgen, in uitzonderlijke gevallen kan dat twee werkdagen zijn.  Alle niche parfums zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop, neem hier een kijkje!

 

 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection