Histoires de Parfums

This Is Not A Blue Bottle 1.3

This Is Not A Blue Bottle 1.3 is een leergeur voor dames en heren. Deze variant staat voor vuur. Een geur van zachte roos en mooie opvallende leerachtige noten. Een gesmolten ring, zoals ook te zien is op de flacon.

Geurnoten
Basisnoten
Hartnoten

117,00187,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Histoires de Parfums This Is Not A Blue Bottle 1.3

Histoires de Parfums THIS IS NOT A BLUE BOTTLE 1.3 kopen?

This Is Not A Blue Bottle 1.3 van Histoires de Parfums is een leergeur voor dames en heren. De geur werd uitgebracht in 2017. Een geur van zachte roos en mooie opvallende leerachtige noten.  De geur staat voor een gesmolten ring, die ook te zien is op de flacon.  Dit is de geur van vuur! 

  • Topnoten: bloedsinaasappel
  • Hartnoten: saffraan en roos
  • Basisnoten: leer en patchouliblad

Het ontstaan van Histoires de Parfums

De parfumeur achter het merk Histoires de Parfums is de Franse Gérald Ghislain. In zijn bijzondere parfums brengt hij verhalen en historie tot leven. Dat is ook de inspiratie achter Histoires de Parfums. Een geurige bibliotheek die vertelt over beroemde personages, mythische jaren, gedichten en muziek. In de collectie komen de historische personen uit de 18de en 19de eeuw aan het licht.

Over Gérald Ghislain 

Gérald Ghislain is in 1964 geboren in Orleans, maar bracht het grootste deel van zijn jeugd door in Marokko. Daar heeft hij een voorliefde ontwikkelde voor geuren en smaken. De enige regels waar Gérald zich aan houdt, zijn de tradities van de Franse parfumerie. De kenmerken daarvan zijn luxe, adel en kwaliteit. Zijn respect voor traditie en de aandacht voor de details geven aanleiding tot elk van de 25 geuren die vandaag de dag de olfactorische bibliotheek ‘Histoires de Parfums’ vormen.

Histoires de Parfums THIS IS NOT A BLUE BOTTLE 1.3

De THIS IS NOT A BLUE BOTTLE-parfumlijn van Histoires de Parfum is de allegorie van een geurige oerknal, een reis van het abstracte naar de meest vurige emoties. Deze prachtige flacons zijn abstract en futuristisch. Histoires de Parfums stel hoge eisen aan de grondstoffen, flessen, verpakkingen en distributie. Een stijlvol cadeau om te geven en te ontvangen.

Probeer THIS IS NOT A BLUE BOTTLE 1.3 met ons parfum abonnement!

Voor maar 22,- per maand ontvang je 8 ml parfum in een speciale reisflacon. Met 4 sprays per dag is dat precies genoeg voor een hele maand. Zo kun je elke maand een nieuwe niche parfum uitproberen. We bezorgen de door jouw gekozen niche parfum iedere maand gratis bij je thuis met PostNL. Je kunt het abonnement stoppen of pauzeren wanneer je wil.