Histoires de Parfums

This Is Not A Blue Bottle 1.3

This Is Not A Blue Bottle 1.3 is een leergeur voor dames en heren. Deze variant staat voor vuur. Een geur van zachte roos en mooie opvallende leerachtige noten. De geur staat voor een gesmolten ring, zoals te zien is op de flacon.

Geurnoten
Basisnoten
Hartnoten
Voeg toe aan kalender
Product kopen

105,00165,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Histoires de Parfums This Is Not A Blue Bottle 1.3

Histoires de Parfums THIS IS NOT A BLUE BOTTLE 1.3 kopen?

This Is Not A Blue Bottle 1.3 van Histoires de Parfums is een leergeur voor dames en heren. This Is Not A Blue Bottle 1.3 werd uitgebracht in 2017.  Deze variant This Is Not A Blue Bottle is staat voor vuur.  Een geur van zachte roos en mooie opvallende leerachtige noten.  De geur staat voor een gesmolten ring, welke zoals te zien is op de flacon.  Dit is de geur van vuur! 

  • Topnoten: Bloed sinaasappel
  • Hartnoten: Saffraan en Roos
  • Basisnoten: Leder en Patchouliblad

Over Gérald Ghislain 

Gérald Ghislain geboren in Orleans in 1964, bracht het grootste deel van zijn jeugd door in Marokko. Deze stad is de plek waar hij een voorliefde ontwikkelde voor geuren en smaken. De enige grens die Gérald volgt, is het respect voor de tradities van de Franse parfumerie, waarvan de kenmerken zijn: luxe, adel en kwaliteit. Zijn respect voor traditie en de aandacht voor de details geven aanleiding tot elk van de 25 geuren die vandaag de dag de ‘Histoires de Parfums’ olfactorische bibliotheek vormen.

Histoires de Parfums THIS IS NOT A BLUE BOTTLE 

De “THIS IS NOT A BLUE BOTTLE parfumlijn van Histoires de Parfum is de allegorie van een geurige oerknal, een reis van het abstracte naar de meest vurige emoties. Deze prachtige flacons zijn abstract en futuristisch. Histoires de Parfums onderhoudt de hoogste kwalitatieve normen in de keuze van de grondstoffen en in de keuze van de flessen, verpakkingen en distributie. Een stijlvol cadeau om te geven en te ontvangen.

 

Hulp nodig bij het kopen van Histoires de Parfums?

Wilt u graag Histoires de Parfums THIS IS NOT A BLUE BOTTLE 1.3 kopen of heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag, neem een kijkje bij de veelgestelde vragen op onze website. Wij staan klaar om u overige vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00-22:00)

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection