Histoires de Parfums

This is Not a Blue Bottle 1.1

This Is Not A Blue Bottle 1.1 is een oriëntaalse geur voor dames en heren. De geur is aangenaam scherp met een vleugje bitter. Het is een heldere, diepe citrusvrucht met een zeer zuivere muskusachtige sfeer. 

Geurnoten

117,00187,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Histoires de Parfums This is Not a Blue Bottle 1.1

Histoires de Parfums THIS IS NOT A BLUE BOTTLE 1.1 kopen?

THIS IS NOT A BLUE BOTTLE 1.1 van Histoires de Parfums is een Oriëntaalse geur voor dames en heren. Deze eau de parfum van Histoires de Parfums werd uitgebracht in 2015 en is gecreëerd door Gerald Ghislain en Julien Rasquinet. De geur is aangenaam scherp met een vleugje bitter. Het is een parfum met een heldere, diepe citrusvrucht met een zeer zuivere muskachtige sfeer. Sensueel en erotisch. Deze parfum van Histoires de Parfum maakt iedereen onweerstaanbaar!

  • Topnoten: aldehyden en sinaasappel
  • Hartnoten: honing en geranium
  • Basisnoten: muskus, patchouli en amber

Waarom THIS IS NOT A BLUE BOTTLE 1.1 kopen bij www.rikliskarto.com?

Wil je graag Histoires de Parfums kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben naast de parfums van Histoires de Parfums een breed assortiment aan verschillende niche parfums. Ons streven is om jou kennis te laten met de prachtige wereld van niche parfum. Onze parfums zijn authentiek en komen van de officiële dealer.

Probeer iedere maand een nieuwe niche parfum met ons parfum abonnement!

Voor maar 22,- per maand ontvang je 8 ml parfum in een speciale reisflacon. Met 4 sprays per dag is dat precies genoeg voor een hele maand. Zo kun je elke maand een nieuwe niche parfum uitproberen. We bezorgen de door jouw gekozen niche parfum iedere maand gratis bij je thuis met PostNL. Je kunt het abonnement stoppen of pauzeren wanneer je wil.

Hulp nodig bij het kopen van niche parfum?

Wil je graag Histoires de Parfum kopen of heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Via het contactformulier op onze contactpagina kun je makkelijk je vraag stellen. We helpen je graag kiezen en zijn alle werkdagen bereikbaar. Andere vragen over ons assortiment? Dat horen wij dat graag! Misschien staat je vraag al tussen de veelgestelde vragen op onze website. Anders kun je ons bereiken met een mailtje op info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9.00-22.00).