Histoires de Parfums

This is Not a Blue Bottle 1.1

This Is Not A Blue Bottle 1.1 is een oriëntaalse geur voor dames en heren. De geur is aangenaam scherp met een vleugje bitter. Het is een heldere, diepe citrusvrucht met een zeer zuivere muskusachtige sfeer. 

Geurnoten
Voeg toe aan kalender
Product kopen

105,00165,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Histoires de Parfums This is Not a Blue Bottle 1.1

Histoires de Parfums  THIS IS NOT A BLUE BOTTLE 1.1 kopen?

THIS IS NOT A BLUE BOTTLE 1.1 van Histoires de Parfums is een Oriëntaalse geur voor dames en heren. De Eau de Parfum van Hisoires de Parfums werd uitgebracht in 2015 en is gecreëerd door Gerald Ghislain en Julien Rasquinet. De geur is aangenaam scherp met een vleugje bitter. Het is een parfum met een heldere, diepe citrusvrucht met een zeer zuivere muskachtige sfeer. Sensueel en een erotische geur. Deze parfum van Histoires de parfum maakt dames en heren onweerstaanbaar!

  • Topnoten zijn Aldehyden en Sinaasappel
  • Hartnoten zijn Honing en Geranium
  • Basisnoten zijn Muskus, Patchouli en Amber

Waarom Histoires de Parfum 1.1 kopen bij www.rikliskarto.com?

Histoires de Parfum kopen THIS IS NOT A BLUE BOTTLE 1.1 ? Bij ons ben je op het juiste adres! We bieden naast de parfums van Histoires de parfums een breed assortiment aan verschillende niche parfums. Wij hebben als streven jouw kennis te laten met de prachtige wereld van niche parfum, onze parfums zijn authentiek en komen van de officiële dealer.

Hulp nodig bij het kopen van Histoires de Parfums?

Wilt u graag Histoires de Parfum THIS IS NOT A BLUE BOTTLE 1.1 kopen of heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag, neem een kijkje bij de veelgestelde vragen op onze website. Wij staan klaar om u overige vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00-22:00)

 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection