Histoires de Parfums

This is Not A Blue Bottle 1.6

Dit is een parfum van liefde. 1.6 is een bloemige en fruitige eau de parfum voor dames en heren. Een blauwe planeet, sappig als een sinaasappel, vanwaar lotus en oranjebloesem als zeespray opkomen. Een waas van witte muskus en tropen van neroli vormen een continent van vanillewoestijnen.

Voeg toe aan kalender
Product kopen

105,00165,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Histoires de Parfums This is Not A Blue Bottle 1.6

THIS IS NOT A BLUE BOTTLE 1.6 kopen?

This is not a Blue Bottle 1.6 van Histoires de Parfums is een bloemig fruitige Eau de Parfum voor dames en heren. This is not a Blue Bottle 1.6 werd uitgebracht in 2020. 

  • Topnoten zijn Yuzu, Sinaasappel en Grapefruit
  • Hartnoten zijn Oranjebloesem, Jasmijn, Neroli, Lotus en Geranium
  • Basisnoten zijn Witte Muskus, Vetiver en Vanille.

Histoires de Parfums THIS IS NOT A BLUE BOTTLE 

De “THIS IS NOT A BLUE BOTTLE parfumlijn van Histoires de Parfum is de allegorie van een geurige oerknal, een reis van het abstracte naar de meest vurige emoties. Deze prachtige flacons zijn abstract en futuristisch. Histoires de Parfums onderhoudt de hoogste kwalitatieve normen in de keuze van de grondstoffen en in de keuze van de flessen, verpakkingen en distributie. Een stijlvol cadeau om te geven en te ontvangen. 

Histoires de Parfum online bestellen?

In onze webshop vindt u de collectie van Histoires de Parfums. Bij een bestelling vanaf €100,- zijn de verzendkosten gratis. Wij zullen uiteraard ons best doen om het artikel de volgende werkdag bij u thuis te bezorgen. 

Waarom Histoires de Parfum 1.6 kopen bij www.rikliskarto.com?

Histoires de Parfum parfum kopen 1.6 ? Bij ons ben je op het juiste adres! We bieden naast de parfums van Histoires de parfums een breed assortiment aan verschillende niche parfums. Wij hebben als streven jouw kennis te laten met de prachtige wereld van niche parfum! 

Hulp nodig bij het kopen van Carner Barcelona Parfum?

Wilt u graag Hisoires de Parfum 1.6 kopen of heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag, neem een kijkje bij de veelgestelde vragen op onze website. Wij staan klaar om u overige vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00-22:00)

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection