Histoires de Parfums

This is Not A Blue Bottle 1.6

Een parfum van liefde. 1.6 is een bloemige en fruitige eau de parfum voor dames en heren. Een blauwe planeet, sappig als een sinaasappel, waar lotus en oranjebloesem als zeespray opkomen. Een waas van witte muskus en tropen van neroli vormen een continent van vanillewoestijnen.

117,00187,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Histoires de Parfums This is Not A Blue Bottle 1.6

THIS IS NOT A BLUE BOTTLE 1.6 kopen?

This is not a Blue Bottle 1.6 van Histoires de Parfums is een bloemig fruitige eau de parfum voor dames en heren. Een blauwe planeet, sappig als een sinaasappel, waar lotus en oranjebloesem als zeespray opkomen. Een waas van witte muskus en tropen van neroli vormen een continent van vanillewoestijnen. This is not a Blue Bottle 1.6 werd uitgebracht in 2020. 

  • Topnoten: yuzu, sinaasappel en grapefruit
  • Hartnoten: oranjebloesem, jasmijn, neroli, lotus en geranium
  • Basisnoten: witte muskus, vetiver en vanille.

Histoires de Parfums THIS IS NOT A BLUE BOTTLE 

De THIS IS NOT A BLUE BOTTLE-parfumlijn van Histoires de Parfum is de allegorie van een geurige oerknal, een reis van het abstracte naar de meest vurige emoties. Deze prachtige flacons zijn abstract en futuristisch. Histoires de Parfums stel hoge eisen aan de grondstoffen, flessen, verpakkingen en distributie. Een stijlvol cadeau om te geven en te ontvangen.

THIS IS NOT A BLUE BOTTLE 1.6 kopen bij Riklis Karto

Wil je graag 1.6 kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben naast de parfums van Histoires de Parfums een breed assortiment aan verschillende niche parfums. Ons streven is om jou kennis te laten met de prachtige wereld van niche parfum. Onze parfums zijn authentiek en komen van de officiële dealer.

Hulp nodig bij het kopen van Histoires de Parfums?

Wil je graag Histoires de Parfums kopen of heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Via het contactformulier op onze contactpagina kun je makkelijk je vraag stellen. We helpen je graag kiezen en zijn alle werkdagen bereikbaar. Andere vragen over ons assortiment? Dat horen wij dat graag! Misschien staat je vraag al tussen de veelgestelde vragen op onze website. Anders kun je ons bereiken met een mailtje op info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9.00-22.00).

Over Gérald Ghislain 

Gérald Ghislain is in 1964 geboren in Orleans, maar bracht het grootste deel van zijn jeugd door in Marokko. Daar heeft hij een voorliefde ontwikkelde voor geuren en smaken. De enige regels waar Gérald zich aan houdt, zijn de tradities van de Franse parfumerie. De kenmerken daarvan zijn luxe, adel en kwaliteit. Zijn respect voor traditie en de aandacht voor de details geven aanleiding tot elk van de 25 geuren die vandaag de dag de olfactorische bibliotheek ‘Histoires de Parfums’ vormen.