Histoires de Parfums

1969

1969 is een oriëntaals kruidige geur voor dames en heren. Een erotisch jaar, deze parfum vertegenwoordigt de seksuele revolutie en roept een intense sensualiteit op, geaccentueerd door witte musk en intense chocolade. Heerlijk, sexy, warm en langdurig.

Voeg toe aan kalender
Product kopen

105,00165,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Histoires de Parfums 1969

Histoires de Parfums 1969 kopen?

1969 Parfum de Revolte van Histoires de Parfums is een oriëntaals kruidige eau de Parfum voor dames. 1969 Parfum de Revolte werd gelanceerd in 2001. 1969, een erotisch jaar … deze parfum vertegenwoordigt de seksuele revolutie en roept een intense sensualiteit op, geaccentueerd door witte musk en intense chocolade. Heerlijk, sexy, warm en langdurig.

  • Topnoot:  Perzik
  • Hartnoten zijn Kardemom, Roos, Kruidnagel en Witte bloemen
  • Basisnoten zijn Mexicaanse chocolade, Patchouli, Koffie en Muskus

Histoires de Parfum 1969 online bestellen?

In onze webshop vindt u de collectie van Histoires de Parfums. Bij een bestelling vanaf €100,- zijn de verzendkosten gratis. Wij zullen uiteraard ons best doen om het artikel de volgende werkdag bij u thuis te bezorgen, in uitzonderlijke gevallen kan dat twee werkdagen zijn.  Alle niche parfums zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop, neem hier een kijkje!

Hulp nodig bij het kopen van Histoires de Parfum?

Wilt u graag Hisoires de Parfum kopen of heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag, neem een kijkje bij de veelgestelde vragen op onze website. Wij staan klaar om u overige vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00-22:00)

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection