Carner Barcelona

Tardes

Tardes van Carner Barcelona is een houtachtige musk-geur. Tardes is een eerbetoon aan de rust en harmonie van een herfstige dag: een geur die puur, sereen en omhullend is. Het is een bloemig en warme houtachtige muskgeur voor hem en haar.

105,00150,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Carner Barcelona Tardes

Carner Barcelona Tardes kopen?

Tardes van Carner Barcelona is een bloemige, houtachtige musk-geur voor hem en haar. De geur werd gelanceerd in 2010. Tardes van Carner Barcelona ​is een eerbetoon aan de rust en harmonie van een herfstige dag; een geur die puur, sereen en omhullend is. Kortom, de ​ideale najaarsgeur! 

  • Topnoten: Egyptische geranium, Bulgaarse roos, rozenhout en amandel 
  • Hartnoten: Virginian cederhout, selderij en pruim
  • Basisnoten: Venezolaanse tonkaboon, musk en heliotrope

De Tardes fles 

De elegante glazen fles van Tardes van Carner Barcelona is een ode aan de hedendaagse geest van Barcelona. De houten doppen komen uit duurzaam beheerde Europese bossen, zijn handgemaakt en worden stuk voor stuk gegraveerd in Barcelona. Strakke lijnen en zwart-witte kleuren tonen de eenvoud en relaxte houding van het leven aan de Middellandse Zeekust. De stijlvolle, elegante flacon vat de levendige geest van Barcelona samen. Aan de binnenkant van elk parfumdoosje is een speciale boodschap gegraveerd die bij de unieke persoonlijkheid van de geur past.

Over Carner Barcelona

Sara Carner richtte Carner Barcelona op in 2010. In dit merk bracht ze haar passie voor fijne parfumerie, haar onvoorwaardelijke liefde voor Barcelona en haar zonnige mediterrane cultuur bijeen. Carner Barcelona parfums hebben een altijd een kenmerkende geur, zijn authentiek en vol karakter. Elke geur heeft een eigen identiteit en ze zijn gemaakt in Barcelona door echte ambachtslieden.

Carner Barcelona en duurzaamheid

Duurzaamheid is belangrijk voor Carner Barcelona. Zo zijn al hun parfums vegan en niet getest op dieren. Een groot deel van de ingrediënten die ze gebruiken komen uit ethische programma’s om lokale gemeenschappen te ondersteunen. Het plastic cellofaan is sinds kort vervangen door afbreekbare folie die gemaakt is van duurzaam materiaal. 

Hulp nodig bij het kopen van Carner Barcelona Tardes parfum?

Wil je graag Carner Barcelona Tardes parfum kopen of heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Via het contactformulier op onze contactpagina kun je makkelijk je vraag stellen. Maar je kunt ons ook gewoon een appje sturen op 0625224689. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 22.00. Je kan ons ook mailen op info@rikliskarto.com. We helpen je graag met al je vragen!