Carner Barcelona

Tardes

Tardes van Carner Barcelona is een houtachtige musk-geur. Tardes is een eerbetoon aan de rust en harmonie van een herfstige dag; een geur die puur, sereen en omhullend is. Het is een bloemig en warme houtachtige musk voor hem en haar.

Voeg toe aan kalender
Product kopen

100,00150,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Carner Barcelona Tardes

Carner Barcelona Tardes kopen?

Tardes van Carner Barcelona is een bloemige, houtachtige musk-geur voor vrouwen. Tardes werd gelanceerd in 2010. Tardes van Carner Barcelona ​is een eerbetoon aan de rust en harmonie van een herfstige dag; een geur die puur, sereen en omhullend is. Het is een bloemig en warme houtachtige Musk voor hem en haar. Kortom, de ​ideale najaarsgeur! 

  • Topnoten: Egyptische geranium, Bulgaarse roos, rozenhout en amandel 
  • Hartnoten: Virginian cederhout, selderij en pruim
  • Basisnoten: Venezolaanse tonkaboon, musk en heliotrope

Carner Barcelona ontwerp fles 

Carner Barcelona Tardes heeft een elegante fles dit is een ode aan de hedendaagse geest van Barcelona. De houten doppen afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen, handgemaakt en individueel gegraveerd in Barcelona. Strakke lijnen en zwart-witte kleuren tonen de eenvoud en moeiteloze houding van het leven aan de Middellandse Zeekust. Een stijlvolle maar zeer elegante flacon vat de levendige geest van Barcelona samen.

Hulp nodig bij het kopen van Carner Barcelona Parfum?

Wilt u graag Carner Barcelona parfum kopen en heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag, neem vooral een kijkje bij de veelgestelde vragen op onze website. Wij staan klaar om u overige vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00-22:00)

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection