Carner Barcelona

Rima Xl

Rima XI is een intens oriëntaals bloemige geur voor dames en heren. De geweldige mix van kardemom met een vleugje zoetheid. De geur is subtiel en verzacht tot een kruidige en droge geur van een herfstachtig bos.

Voeg toe aan kalender
Product kopen

100,00150,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Carner Barcelona Rima Xl

Carner Barcelona –  Rima Xl

Rima XI van Carner Barcelona is een intens Oriëntaals Bloemige geur voor dames en heren. Carner Barcelona Rima XI werd gelanceerd in 2013. De geweldige mix van Kardemom met een vleugje zoetheid. Het is een subtiele geur die verzacht tot een kruidige en  droge geur van een herfstachtig bos. Rima Xl van Carner Barcelona is karakteriseren als mysterieus en sensueel, met een verborgen vernietigingskracht onder haar stralende onschuld, boeiend en onvergetelijk, onmogelijk te overwinnen.

  • Topnoten: kardemom, zwarte peper, saffraan en munt
  • Hartnoten: ceylon kaneel, Indonesische nootmuskaat, koriander en Indiase jasmijn
  • Basisnoten: Madagascar Vanille, Australisch Sandelhout, Benzoë, Amber, Ceder en Muskus.

Carner Barcelona ontwerp fles 

Carner Barcelona Rima Xl heeft een elegante glazen fles en dit is een ode aan de hedendaagse geest van Barcelona. De houten doppen afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen, handgemaakt en individueel gegraveerd in Barcelona. Strakke lijnen en zwart-witte kleuren tonen de eenvoud en moeiteloze houding van het leven aan de Middellandse Zeekust. Een stijlvolle maar zeer elegante flacon vat de levendige geest van Barcelona samen.

Hulp nodig bij het kopen van Carner Barcelona Rima Xl Parfum?

Wilt u graag Carner Barcelona Rima Xl parfum kopen of heeft u hulp nodig bij het maken van een andere keuze? via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag, neem vooral een kijkje bij de veelgestelde vragen op onze website. Wij staan klaar om u overige vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00-22:00)

 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection