Carner Barcelona

Fig Man

Fig Man is een geur voor dames en heren. In het hart weven vijgenboom bladeren zich een weg door heldere tonen van Italiaanse bergamot en viooltjes. Terwijl kruidige, aardende tonen van kardemom, tonkaboon en sandelhout een fantastische verfraaiing aan de kern toevoegen. 

Voeg toe aan kalender
Product kopen

100,00150,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Carner Barcelona Fig Man

Carner Barcelona Fig Man kopen? 

Fig Man van Carner Barcelona is een geur voor dames en heren. Carner Barcelona Fig Man werd uitgebracht in 2019. In het hart weven vijgenboom bladeren zich een weg door heldere tonen van Italiaanse bergamot en viooltje, terwijl kruidige, aardende tonen van kardemom, tonkaboon en sandelhout een fantastische verfraaiing aan de kern toevoegen. Fris en prachtig fantasierijk, Fig Man is een geur die fantaseert met de bekende mediterrane vijgenboom.

  • Topnoten: bergamot, Indiase kardemom en vijg
  • Hartnoten: vijgenboom bladeren, violet en marien akkoord
  • Basisnoten: Indonesische patchouli, paraguayaans guaiac hout en tonkaboon

Carner Barcelona ontwerp fles 

Carner Barcelona Fig Man heeft een elegante glazen fles en is een ode aan de hedendaagse geest van Barcelona. De houten doppen afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen, handgemaakt en individueel gegraveerd in Barcelona. Strakke lijnen en zwart-witte kleuren tonen de eenvoud en moeiteloze houding van het leven aan de Middellandse Zeekust. Een stijlvolle maar zeer elegante flacon vat de levendige geest van Barcelona samen.

Carner Barcelona Fig Man parfum online bestellen?

In onze webshop vindt u de collectie van Carner Barcelona parfums. Bij een bestelling vanaf €100,- zijn de verzendkosten gratis. Wij zullen uiteraard ons best doen om het artikel de volgende werkdag bij u thuis te bezorgen, in uitzonderlijke gevallen kan dat twee werkdagen zijn.  Alle niche parfums zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop, neem hier een kijkje!

 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection