Carner Barcelona

El Born

El Born is een oriëntaals bloemige geur voor dames en heren. Een eigentijds zachte likeurachtige parfum gevuld met vitaliteit en een fijn karakter. De houtachtige tonen en de vanille maken deze geur verfijnd en elegant.

Voeg toe aan kalender
Product kopen

100,00150,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Carner Barcelona El Born

Carner Barcelona El Born kopen? 

El Born van Carner Barcelona is een Oriëntaals Bloemige Eau de Parfum voor dames en heren. Carner Barcelona El Born werd uitgebracht in 2014.  De geur vanille die ruikt naar het lekkerste dessert dat je je kunt voorstellen. Een eigentijds zacht likeur-achtige parfum gevuld met de vitaliteit en het fijn karakter. Na de eerste indruk komen houtachtige tonen  naar voren , maar de Vanille wordt nooit gedoofd. 

  • Topnoten: Siciliaanse citroen, Calabrië bergamot, angelica en honing.
  • Hartnoten: vijg, heliotroop, benzoë uit Laos en Egyptische jasmijn.
  • Basisnoten: vanille-absoluut uit Madagascar, Peru-balsem, Australisch sandelhout en musk

Over Carner Barcelona

Sara Carner richtte Carner Barcelona op in 2010 en bracht haar passie voor fijne parfumerie met haar onvoorwaardelijke liefde voor Barcelona en haar zonnige mediterrane cultuur bijeen. Carner Barcelona parfums zijn kenmerkend, authentiek en vol karakter. De geuren dragen een eigen identiteit en zijn volledig vervaardigd in Barcelona door echte ambachtslieden

Hulp nodig bij het kopen van Carner Barcelona El Born Parfum?

Wilt u graag Carner Barcelona El Born parfum kopen of heeft u hulp nodig bij het maken van een andere keuze? via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag, neem vooral een kijkje bij de veelgestelde vragen op onze website. Wij staan klaar om u overige vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00-22:00)

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection