Carner Barcelona

El Born

El Born is een oriëntaalse, bloemige geur voor dames en heren. Een eigentijds zachte, likeurachtige parfum gevuld met vitaliteit en een fijn karakter. De houtachtige tonen en de vanille maken deze geur verfijnd en elegant.

105,00160,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Carner Barcelona El Born

Carner Barcelona El Born kopen? 

El Born van Carner Barcelona is een oriëntaalse, bloemige eau de parfum voor dames en heren. El Born werd uitgebracht in 2014.  De geur ruikt naar het lekkerste toetje dat je je kunt voorstellen. Een eigentijds zachte, likeurachtige parfum gevuld met de vitaliteit en een fijn karakter. Na de eerste indruk komen de houtachtige tonen naar voren, maar de je blijft de vanille ruiken. 

  • Topnoten: Siciliaanse citroen, Calabrië bergamot, angelica en honing.
  • Hartnoten: vijg, heliotroop, benzoë uit Laos en Egyptische jasmijn.
  • Basisnoten: vanille-absoluut uit Madagascar, Peru-balsem, Australisch sandelhout en musk.

Over Carner Barcelona

Sara Carner richtte Carner Barcelona op in 2010. In dit merk bracht ze haar passie voor fijne parfumerie, haar onvoorwaardelijke liefde voor Barcelona en haar zonnige mediterrane cultuur bijeen. Carner Barcelona parfums hebben een altijd een kenmerkende geur, zijn authentiek en vol karakter. Elke geur heeft een eigen identiteit en ze zijn gemaakt in Barcelona door echte ambachtslieden.

De Carner Barcelona fles 

De elegante glazen fles van Carner Barcelona is een ode aan de hedendaagse geest van Barcelona. De houten doppen komen uit duurzaam beheerde Europese bossen, zijn handgemaakt en worden stuk voor stuk gegraveerd in Barcelona. Strakke lijnen en zwart-witte kleuren tonen de eenvoud en relaxte houding van het leven aan de Middellandse Zeekust. De stijlvolle, elegante flacon vat de levendige geest van Barcelona samen. Aan de binnenkant van elk parfumdoosje is een speciale boodschap gegraveerd die bij de unieke persoonlijkheid van elke geur past. 

Hulp nodig bij het kopen van Carner Barcelona parfum?

Wil je graag Carner Barcelona El Born kopen of heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Via het contactformulier op onze contactpagina kun je makkelijk je vraag stellen. Maar je kunt ons ook gewoon een appje sturen op 0625224689. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 22.00. Je kan ons ook mailen op info@rikliskarto.com. We helpen je graag met al je vragen!  

Carner Barcelona El Born voor hem en haar

De verschillende Carner Barcelona parfums zijn vrijwel allemaal geschikt voor dames en heren. Per product beschrijven wij goed op de website welke geur geschikt is voor alleen heren of alleen dames. Uniseks parfum begint steeds populairder te worden, je kunt de geur delen of natuurlijk zelf gebruiken. Voor ieder wat wils!