Carner Barcelona

Cuirs

Cuirs is een leerachtige geur voor dames en heren. Het begint kruidig zoet en heel licht bloemig, gaat dan over naar een aromatische houtachtige body en krijgt tenslotte een diepe leerachtige finale. Een elegante geur voor speciale gelegenheden!

Voeg toe aan kalender
Product kopen

100,00150,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Carner Barcelona Cuirs

Carner Barcelona Cuirs kopen?

Cuirs van Carner Barcelona is een leerachtige geur voor dames en heren. Carner Barcelona Cuirs werd uitgebracht in 2011. Deze geur heeft een zeer unieke evolutie die vrij aangenaam is. Het begint kruidig zoet en heel licht bloemig, gaat dan over naar een aromatische houtachtige body (Sandelhout, Oud, Ceder en Patchoeli), en krijgt tenslotte een diepe leerachtige finale. Een elegante geur voor speciale gelegenheden!

  • Topnoten: komijn en saffraan
  • Hartnoten: Australisch sandelhout, Texas cederhout en Indonesische patchoeli
  • Basisnoten: muskus, oud hout, droge amber en leer

Carner Barcelona ontwerp fles 

Carner Barcelona Cuirs heeft een elegante glazen fles. Dit is een ode aan de hedendaagse geest van Barcelona. De houten doppen afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen, handgemaakt en individueel gegraveerd in Barcelona. Strakke lijnen en zwart-witte kleuren tonen de eenvoud en moeiteloze houding van het leven aan de Middellandse Zeekust. Een stijlvolle maar zeer elegante flacon vat de levendige geest van Barcelona samen.

Carner Barcelona Cuirs voor hem en haar

De verschillende Carner Barcelona Parfums zijn vrijwel allemaal geschikt voor dames en heren. Per product beschrijven wij goed op de website welke geur geschikt is voor alleen heren of alleen dames. Uniseks parfum begint steeds populairder te worden, je kunt de geur delen of natuurlijk zelf gebruiken, voor ieder wat wils!

Carner Barcelona Cuirs parfum online bestellen?

In onze webshop vindt u de collectie van Carner Barcelona  parfums. Bij een bestelling vanaf €100,- zijn de verzendkosten gratis. Wij zullen uiteraard ons best doen om het artikel de volgende werkdag bij u thuis te bezorgen, in uitzonderlijke gevallen kan dat twee werkdagen zijn.  Alle niche parfums zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop, neem hier een kijkje!

 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection