Carner Barcelona

Bo-Bo

Bo-Bo is een citrusgeur voor dames en heren. Fris en citrusachtig met een vleugje traditie door de tonen van Afrikaanse oranjebloesem en Italiaanse bergamot samen met witte amber en musk. Dit is de geur die de vrolijke ziel van de Middellandse Zee vangt.

Voeg toe aan kalender
Product kopen

100,00150,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Carner Barcelona Bo-Bo

Carner Barcelona Bo-Bo kopen?

Bo-Bo van Carner Barcelona is een citrusgeur voor dames en heren. Carner Barcelona Bo-Bo werd uitgebracht in 2019. Fris en citrusachtig met een vleugje traditie. Door de  toevoeging van prachtige tonen van Afrikaanse oranjebloesem, Italiaanse bergamot en mandarijn, samen met witte amber en musk. De combinatie van  Indiase Jasmijn en lelietje-van-dalen voegen een vleugje delicate zoetheid toe – Dit is de geur die de vrolijke en ziel van de Middellandse Zee vangt.

  • Topnoten: Italiaanse bergamot, Italiaans mandarijn en zwarte bes
  • Hartnoten: Afrikaanse oranje bloem, Indiase jasmijn en lelietje van dalen
  • Basisnoten witte amber, muskus en vetiver

Over Carner Barcelona

Sara Carner richtte Carner Barcelona op in 2010 en bracht haar passie voor fijne parfumerie met haar onvoorwaardelijke liefde voor Barcelona en haar zonnige mediterrane cultuur bijeen. Carner Barcelona parfums zijn kenmerkend, authentiek en vol karakter. De geuren dragen een eigen identiteit en zijn volledig vervaardigd in Barcelona door echte ambachtslieden. 

Carner Barcelona Bo-Bo online bestellen?

In onze webshop vindt u Carner Barcelona Bo-Bo en de rest van de collectie van Carner Barcelona parfums. Bij een bestelling vanaf €100,- zijn de verzendkosten gratis. Wij zullen uiteraard ons best doen om het artikel de volgende werkdag bij u thuis te bezorgen, in uitzonderlijke gevallen kan dat twee werkdagen zijn.  Alle niche parfums zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop, neem hier een kijkje!

 

 

 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection