De nieuwe collectie staat online: Profumum Roma, Montale en meer!

De nieuwe collectie staat online: Profumum Roma, Montale en meer!

De zomer is nu echt voorbij. Het wordt alweer wat kouder en het is tijd om je warme truien tevoorschijn te halen. Gezellig! Daar horen natuurlijk ook herfstige geuren bij. En dat komt mooi uit, want wij hebben weer een hoop nieuwe parfums toegevoegd aan ons assortiment. Van de bekende merken Montale en Mancera, maar ook van het bijzondere merk Profumum Roma. We vertellen je graag alles over onze nieuwe collectie

Onze nieuwe Profumum Roma geuren

We zijn trots dat we maar liefst 18 nieuwe parfums van het merk Profumum Roma mogen toevoegen aan onze collectie. Profumum Roma is een bijzonder merk. De geuren van dit merk uit Rome zijn niet zomaar parfums: ze noemen het zelf een ‘olfactorisch concept’. Alle geuren zijn namelijk bedacht met een herinnering als uitgangspunt. Je beleeft elk moment maar één keer, maar door daar een geur aan te verbinden kun je elke keer weer teruggaan naar dat moment. 

Making memories met Profumum Roma

De geuren van Profumum Roma worden dan ook altijd beschreven aan de hand van een verhaal of herinnering. Stel je voor: je loopt in je eentje door een eeuwenoud bos. Het heeft net geregend. De geur van de vochtige aarde vermengt zich met de verse munt die kraakt onder je voeten. Dat is bijvoorbeeld Thundra

Maar we hebben nog veel meer nieuwe geuren van Profumum Roma. Zoals bijvoorbeeld Patchouly, een houtachtige patchouli-geur. En een van onze favorieten: Olibanum, een warme, spannende geur die gemaakt is voor de koudere maanden.   

Nog meer nieuwe geuren van Montale en Mancera

Naast Profumum Roma hebben we ook weer nieuwe geuren van de merken Montale en Mancera toegevoegd. We hadden natuurlijk al veel van Montale, maar we hebben weer 8 nieuwe geuren! Zoals Oud Edition, een typische Montale geur. Oud is het hoofdingrediënt van deze parfum. Dit is het bijzondere ingrediënt waar het voor meesterparfumeur Pierre Montale allemaal mee begon. Een geur die perfect is voor de herfst en de winter. Alle nieuwe geuren van Montale en Mancera kun je vanaf nu bestellen in onze webshop

Probeer onze nieuwe geuren deze maand al

Benieuwd hoe de nieuwe geuren ruiken? Met ons parfum abonnement kun je ze allemaal proberen. Want ook de nieuwe collectie kun je gewoon voor 22,- proberen. Omdat de geuren van Profumum Roma wat duurder zijn, betaal je daar 8,- extra voor. Zoek je favoriete parfum op en zet ‘m in je kalender. Dan heb je ‘m binnen een maand in huis!

 

Gerelateerde berichten