De beste geuren voor de feestdagen

De beste geuren voor de feestdagen

December is in volle gang en daar horen natuurlijk ook de gebruikelijke festiviteiten bij. Uiteraard wil je goed voor de dag komen en daarbij hoort een goede parfum. Ga je voor origineel of iets wat iedereen doet verbazen? Wij hebben een aantal geuren voor je op een rijtje gezet die passen bij de verschillende gelegenheden in december, want dat zijn er nog wel wat.

Kerstborrel: Gold Prestigium – Mancera

Heb je een kerstborrel van je werk of gewoon een casual kerstdiner dan is Gold Prestigium de geur voor deze gelegenheid, het is een unisex geur die zacht en elegant is. Het is leerachtig en de eikenmos, en witte musk geven de geur een prachtige sillage. Het kleine vleugje van vanille zorgt voor een perfecte balans voor een heerlijke geur tijdens de kerstborrel. 

Chic Kerstdiner: Honey Oud – Montale Paris

Bij kerst denk je aan chic, netjes, uitpakken en goed ruiken. Heb jij dit jaar een chic diner op de planning staan met je (schoon)familie? Dan raden wij de Honey Oud zeker aan. Het is een zoete en verrassend lichte geur. Het heeft wat Oosterse tinten en is heel divers, ook deze geur is unisex. De bladeren van patchouli uit Sumatra zorgen voor delicate bloemige tonen. Het is geen schreeuwende de geur die de geur van het lekkere eten overheerst. 

 

Oud & Nieuw: Sensual & Decadent – Laurent Mazzone

Oud & Nieuw is de gelegenheid zonder dresscode, alles mag en kan. Bij dit enorme knalfeest hoort natuurlijk ook een goede geur. Met Sensual & Decadent zit je zeker goed. 

Deze geur straalt luxe en glamour uit! Perfect dus voor een gelegenheid als Oud en Nieuw als je het ons vraagt! 

Nieuwjaarsdag: 1.2 – Histoires de Parfums

Brak wakker worden en gelijk door moeten naar de (schoon)familie is nooit leuk. Om jezelf even lekker op te frissen en weer stralend voor de dag te laten komen kan je het best voor 1.2 – this is not a blue bottle kiezen. Het is een bloemige geur, voor zowel man als vrouw. De sillage is erg bescheiden en vriendelijk.

Bij Riklis Karto verkopen we alleen Niche Parfum, tegen een maandelijks bedrag van 22 euro kan je elke maand een nieuwe geur ontvangen. Kijk hier voor ons assortiment.

 

Gerelateerde berichten